Ce este Terapia cu Oxigen Hiperbaric (HBOT)?

Terapia cu Oxigen Hiperbaric (HBOT) este un tratament specializat cu oxigen care sporește procesele de vindecare naturale ale organismului prin inhalarea a 92-100% oxigen într-o cameră(capsulă) unde presiunea atmosferică este crescută și controlată. Acesta tratează o mare varietate de afecțiuni medicale, de obicei ca parte a unui plan general de îngrijire medicală. Vindecarea nu poate avea loc fără niveluri adecvate de oxigen în țesuturi și celule. În condiții normale, oxigenul este transportat în întreg corpul numai de celulele roșii din sânge. Cu HBOT, oxigenul este dizolvat în toate fluidele organismului, plasmă, fluide ale sistemului nervos central, limfa și os și poate fi transportat în zone în care circulația este diminuată sau blocată. În acest fel, oxigenul suplimentar poate ajunge la toate țesuturile deteriorate și corpul poate susține propriul proces de vindecare. Creșterea oxigenului sporește foarte mult capacitatea celulelor albe din sânge de a ucide bacteriile, reduce umflarea și permite noilor vase de sânge să crească mai rapid în zonele afectate. Este un tratament simplu, neinvaziv și nedureros.

Revenind, vindecarea nu poate avea loc fără niveluri adecvate de oxigen în țesuturi și celule. Multe boli și leziuni nu reușesc să se vindece din cauza nivelurilor inadecvate de oxigen. Inflamația, umflarea și scăderea fluxului sanguin contribuie la non-vindecare. Aceasta înseamnă că oxigenul adecvat nu poate ajunge în zona afectată. Terapia cu oxigen hiperbaric (HBOT) determină creșterea oxigenului sub presiune, care asigură acest oxigen suplimentar țesuturilor și celulelor cu efecte secundare minime. HBOT tratează rănile cumulate ale vieții (îmbătrânire). Terapia cu oxigen hiperbaric îmbunătățește calitatea vieții pacientului în multe zone atunci când medicamentul standard nu funcționează. Multe condiții cum ar fi recuperarea postoperatorie, rănile la cap, rupturile osoase,  oboseala cronică si imbunatatirea performantelor sportive au răspuns favorabil la HBOT.

OXIGENOTERAPIA în cazul bolii ALZHEIMER

Dr. Paul Harch, Profesor  si Director al Departamentului de Medicina Hiperbara la LSU Health New Orleans School of Medicine, si dr. Edward Fogarty, Presedintele al Departaentului de Radiologie de la Universitatea din Dakota, Scoala de Medicina, raporteaza primul caz de imbunatatire, documentat prin scanare PET, în metabolismul cerebral în boala Alzheimer la un pacient tratat cu TERAPIA CU OXIGEN HIPERBARIC (HBOT).

Autorii au raportat cazul unei femei de 58 de ani care a avut cinci ani de declin cognitiv, care a început să accelereze rapid. Spectrul de tomografie computerizată cu emisie fotonică (SPECT) a sugerat boala Alzheimer. Diagnosticul a fost confirmat de imagistica creierului de tomografie cu emisie de pozitron 18 (Fluorodeoxyglucose) (18FDG), care a dezvăluit deficite metabolice globale și tipice la nivelul bolii Alzheimer.

Pacientul a urmat un total de 40 de tratamente HBOT – cinci zile pe săptămână în decurs de 66 de zile. Fiecare tratament a constat în timp de tratament total de 1,15 atm / 50 minute. După 21 de tratamente, pacientul a raportat o creștere a energiei și a nivelului de activitate, o dispoziție și o capacitate mai bună de a efectua activități de viață zilnice, precum și puzzle-uri cu cuvinte încrucișate. După 40 de tratamente, ea a raportat o creștere a memoriei și a concentrației, a somnului, a conversației, a poftei de mâncare, a capacității de a folosi computerul, a mai multor zile bune (5/7) decât a zilelor proaste, a rezolvării anxietății și a scăderii dezorientării și a frustrării. S-a îmbunătățit tremurul, îndoirea genunchiului, câștigul în tandem și viteza motrica. Repetarea imaginilor 18FDG PET la o lună post-HBOT a arătat o îmbunătățire globală a metabolismului creier de 6,5-38%.

“Am demonstrat cea mai mare imbunatatire in metabolismul cerebral de orice terapie pentru boala Alzheimer, notează Dr. Harch. HBOT la acest pacient poate fi primul tratament nu numai pentru a opri, dar temporar pentru a inversa progresia bolii in boala Alzheimer.”

Harch PG, Fogarty EF. Hyperbaric oxygen therapy for Alzheimer’s dementia with positron emission tomography imaging: A case report. Med Gas Res [serial online] 2018 [cited 2019 Feb 26];8:181-4. Available from: http://www.medgasres.com/text.asp?2018/8/4/181/248271
https://www.lsuhsc.edu/newsroom/HBOT%20Showed%20Improvement%20in%20Alzheimer%E2%80%99s%20Disease.html

SCOLIOZA - RECUPERARE PRIN KINETOTERAPIE

Vom vorbi astăzi despre o condiție patologică denumită SCOLIOZĂ.
Ea se traduce generic printr-un dezechilibru muscular, de obicei pe o parte a toracelui față de cealaltă parte.
Voi explica exact la ce mă refer prin acest dezechilibru: mușchii paravertebrali de pe partea dreaptă, să zicem, devin mai puternici față de cei din stânga, datorită unor statusuri necorespunzătoare(purtatul unei genți foarte grele pe un singur umăr, din suprasolicitarea mușchilor umărului și a părții toracale drepte sau statul nemișcat la birou cu coloana vertebrală putin rotită spre dreapta, etc.)
Status vertebral=poziția colonei menținută intr-un anumit timp.
Status muscular= se refera la felul în care se contractă mușchii.
Există un status normal și status exagerat, întâlnit foarte des în scolioză, dar și în alte categorii de boli(spondilită anchilozantă).
Exista 2 categorii mari de scolioze:
– scolioze dobândite prin status vertebral necorespunzător, menținut o perioadă îndelungată de timp;
– scolioze genetice(care de obicei sunt foarte grave, afectând direct coloana vertebrală și structurile musculare, fiind foarte greu de îndreptat).
Fiecare pacient este unic in felul lui, ți trebuie abordată problema fiecăruia cu știință de carte cât și cu foarte multă originalitate și enorm de mult devotament.
Eu, personal, abordez problema în 2 moduri care se completează: prin exercițiile de Kinetoterapie adaptate, cât și printr-un anume fel de masaj ce combină tehnici de rearanjare musculară pe planul toracic cu rezultate spectaculoase încă din primele zile de tratament.
dacă încă nu credeți că se poate rezolva problema, vă îndum pe toți să veniți la Bio Oxigen Clinic să infăptuim împreună miracolul dumneavoastră personal.

Terapia cu OXIGEN HIPERBARIC în cazuri de înecare, inversarea pierderii volumului cerebral: un raport de caz

O fetiță de 2 ani a intrat în stop cardiac după înecarea în ape reci. Imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) a arătat o leziune profundă a materiei cenușii în ziua 4 și o atrofie cerebrală cu pierderea de substanță gri și albă în ziua 32. Pacientul nu a putut vorbi, merge sau reacție la comenzi la 48 de zile la externare. Ea a primit tratament normobaric 100% cu oxigen (2 l / minut timp de 45 de minute prin canula nazală, de două ori pe zi) din ziua 56 și apoi tratamentul cu oxigen hiperbaric (HBOT) la presiunea de 1,3 atm (131,7 kPa) săptămână pentru 40 de sesiuni din ziua 79; vizibil aparent și / sau examen fizic-ameliorare neurologică documentată a apărut la inițierea fiecărei terapii. După HBOT, pacientul avea vorbire normală și cunoaștere, mers asistat, deficite motor reziduale fine și temperament. RMN la 5 luni după leziune și la 27 de zile după ce HBOT a arătat o normalizare apropiată a ventriculilor și o inversare a atrofiei. Oxigenul normobaric subacut și HBOT au reușit să restabilească materia cenușie cortică indusă de umflare și pierderea materiei albe, după cum este documentat prin RMN secvențial, și funcția neurologică simultană, documentată de examinările video și fizice.

http://www.medgasres.com/text.asp?2017/7/2/144/208521

Cristiano Ronaldo, Novak Djokovic, Terrell Owens, Darren Sharper și Tim Tebow. Toate aceste personalități sportive au și altceva în comun decât să fie cele mai bune din jocul lor. Acești diferiți sportivi au folosit camera hiperbarică  fie pentru a obține o recuperare activă, fie pentru a trata răni legate de sport, cum ar fi ruptura musculară, ruptura ligamentului, TBI și contuzii.

Terapia cu OXIGEN HIPERBAR (Oxigenoterapia) în cazul rănilor cronice

Cu cât o rană cronica este recunoscuta mai devreme, la debutul său sau la scurt timp dupa acesta, cu atât cresc șansele unei vindecări rapide, fără complicații. Pe măsură ce o rana cronica evolueaza, riscurile ca pacientul sa sufere diverse complicatii (ca de ex. infecții ce pot ajunge până la septicemie, amputații partiale sau totale) ca urmare a tratamentului necorespunzator cresc.

Cele mai frecvente răni cronice sunt reprezentate de ulcerul venos, ulcerul de presiune (escara) si ulcerul piciorului diabetic. Deși cauzele apariției acestora sunt diferite si necesită tratamente generale diferite (medicație specifică afecțiunii de bază), tratamentul respectă aceleași principii la toate aceste tipuri de răni cronice.

Terapia cu oxigen hiperbaric (HBOT) este utilizarea clinică a oxigenului la presiuni mai mari decât presiunea atmosferică, în mod obișnuit la o presiune absolută (ATA) de 1,5-3 atmosfere, cu expunere 100% la oxigen. Respirând oxigen la presiune ridicată crește disponibilitatea de oxigen pentru țesuturile organismului. Mai mult, HBOT mărește capacitatea plasmei sanguine de a transporta oxigen în raport cu condițiile normobarice. HBOT a fost utilizat cu succes pentru a gestiona diverse boli clinice, cum ar fi rănile nevindecabile pe fond diabetic, și necrotizarea infecțiilor cu țesut moale. Vindecarea ranilor este un proces complex și necesită o secvență ordonată și coordonată a etapelor care implică producerea și participarea multor factori de creștere, componente ale matricei extracelulare și mai multe tipuri de celule. Repararea țesuturilor implică mobilizarea și activarea sistemului imunitar care este responsabil pentru clearance-ul țesutului deteriorat din celulele moarte și resturile de matrice și pentru sinteza mediatorilor care stimulează angiogeneza și creșterea fibroblastelor. Procesul de reparare include o fază inflamatorie, dar și o fază de rezolvare a inflamației și vindecarea rănilor care revin la homeostazia tisulară. Principala bază a utilizării HBOT în managementul rănilor cronice nevindecabile este creșterea cantității de oxigen din sânge și generarea unui gradient favorabil pentru difuzarea oxigenului în țesuturile afectate. În majoritatea situațiilor patologice cu vindecare întârziată a rănilor, există o asociere directă cu efectele dăunătoare ale deficitului de oxigen prelungit. În acest fel, diverse procese esențiale pentru vindecarea normală a rănilor, cum ar fi proliferarea fibroblastelor, angiogeneza, depunerea de colagen sau rezistența la infecție sunt dependente de oxigen. Creșterea nivelului de oxigen în rana hipoxică este esențială pentru celulele implicate în procesul de vindecare (neutrofile, fibroblaste, macrofage) pentru a-și îndeplini funcțiile specifice de reparare. Legat de această observație, HBOT a fost evidențiată pentru diminuarea numărului de amputări majore ale membrelor inferioare la persoanele diabetice. Disponibilitatea sporită a oxigenului în timpul tratamentului HBOT este un factor esențial de mediere asociat depunerii colagenului în răni, reticulării și neovascularizării. HBOT nu este capabil să crească cantitatea de oxigen legată de moleculele de hemoglobină, dar poate crește cantitatea de oxigen dizolvat în plasmă. Mai mult, disponibilitatea sporită a oxigenului crește generația ROS care este direct asociată cu modularea procesului inflamator. HBOT mărește expresia factorilor de creștere diferiți și activează factorul 1 (HIF-1) indus de hipoxie care poate crește angiogeneza și proliferarea fibroblastelor. În plus, majoritatea autori au indicat că hiperoxia rezultată poate provoca vasoconstricție, reducând astfel edemul țesutului, deși această scădere a edemului poate fi cauzată de o reducere a inflamației după HBOT. Tratamentul cu HBOT induce, de asemenea, modificări ale capacităților oxidative ale celulelor imune, care pot participa activ la procesul de vindecare a rănilor. Alte efecte semnificative ale HBOT asociate cu vindecarea rănilor sunt o capacitate sporită de a ucide bacteriile de leucocite, suprimarea proliferării bacteriene datorită efectului său bactericidal asupra anaerobelor și aerobilor microaerofili, reglarea în jos a căilor inflamatorii prin reducerea expresiei citokinelor proinflamatorii, și prevenirea activării leucocitelor după o reperfuzie ischemică.

Este Terapia cu OXIGEN HIPERBAR benefică pentru Chirurgie Plastică / proceduri cosmetice?

Chirurgia plastica sau orice altă procedură cosmetică poate fi un moment foarte interesant în viața ta, dar cu toții știm că frumusețea poate provoca durere. Dar nu trebuie să mai fie așa. Multe femei și bărbați aleg să aibă o Terapie cu Oxigen Hiperbaric (HBOT) în combinație cu procedurile lor cosmetice. HBOT ajută la reducerea umflăturilor și a disconfortului, oferind în același timp organismului o cantitate de oxigen de cel puțin 10-15 ori. Mulți medici au utilizat HBOT pentru a-și ajuta pacienții cu intervenții chirurgicale din plastic să se recupereze mai repede după intervenția chirurgicală.
Cu toții avem nevoie de oxigen pentru a se vindeca în mod corespunzător și expunerea corpului la oxigen 94-98% poate accelera procesul de vindecare, permițând oxigenului să ajungă în zonele tratate. Acest lucru oferă organismului posibilitatea de a se vindeca și de a îmbunătăți în mod semnificativ, dacă nu de a-și ușura total pacienții de simptomele lor de prezentare.

 

Următoarele proceduri cosmetice pot beneficia de procedura HBOT pre / post:

Liposucție
Facelift
Transplant de grăsime
Mărirea sânilor / Ridicarea sânilor
Rinoplastia / operația nasului
Mentoplastia / mărirea bărbia
Îndepărtarea chisturilor
Blefaroplastia / chirurgia pleoapelor
Să numim câteva…

Beneficiile de top ale combinării HBOT cu chirurgia plastică:

• Îmbunătățește vindecarea și recuperarea cu chirurgie plastică și chirurgie reconstructivă cu până la 75%.
• Reduceți dramatic vânătăile post-chirurgicale, umflarea și inflamația.
• Cicatricile s-au dovedit a se vindeca mai bine cu HBOT din cauza productiei de colagen.
• Scade nevoia de pastile post-procedură de durere.
• Mai puțină durere generală, mai puține cicatrici, mai puțin timp de întrerupere pentru pacient, astfel încât ei să se poată întoarce la lucru mai rapid simțindu-se mai tineri și mai frumoși!

Poate Terapia cu Oxigen Hiperbar să ajute în ameliorarea Bolii Parkinson?

Creierul este considerat de mulți medici ca fiind cel mai delicat și mai complex organ din corp. Ca și în cazul tuturor mașinilor complexe, tulburările sau întreruperile aparent mici pot cauza disfuncții semnificative. Acestea apar pe parcursul unei vieți și au un efect cumulativ asupra funcției cerebrale. În plus, unele dintre leziuni pot avea un impact imediat, dar și un efect întârziat, care poate dura ani să devină vizibil. Rezultatul net este boala neurologică simptomatică pe care o vedem manifestată, deoarece atât de mulți indivizi din rândul populației în vârstă trăiesc mai mult timp.

“Ce condiții pot fi ajutate prin utilizarea terapiei cu oxigen hiperbaric?” Raspunsul scurt este ca HBOT este util pentru conditiile cauzate sau agravate de nivele reduse de oxigen in tesuturi si alte forme de leziuni, de asemenea. După cum puteți vedea, aceasta acoperă un teren enorm. – “Revoluția oxigenului” de Dr. Paul Harch

APLICAȚII cu PARAFINĂ: Ce beneficii ne aduc?

Împachetările cu parafină constau în aplicarea parafinei pe o anumită regiune a corpului. Este o procedură des întâlnită şi cu vechime în ceea ce priveşte procesul de recuperare medicală. Combinată cu alte proceduri (masaj, kinetoterapie) grăbeşte procesul de recuperare.

Printre efectelele benefice ale împachetărilor cu parafină se numără:

– producerea vasodilataţiei capilare, asigurând o mai bună circulaţie a sângelui în regiunea unde este aplicată, activând metabolismul local şi grăbind procesul de recuperare medicală;

– creşterea elasticităţii: la o temperature între 40 şi 45 grade Celsius, extensibilitatea colagenului din tendoane, ligamente, capsule articulare creşte, permiţând exerciţiile de întindere necesare reducerii anumitor retracţii.

– efect decontracturant: contructările musculare sunt combătute, indiferent dacă au la origine afecţiuni neuro-scheletice sau neurologice, prin ameliorarea funcţionarii receptorilor din muşchii responsabili cu reglarea tonusului muscular;

– efect antialgic: durerea este diminuată datorită reducerii contracturilor, datorită ameliorării circulaţiei sanguine, dar şi prin acţiunea directă asupra mecanismelor de control ale durerii, prin creşterea pragului de percepţie a ei, prin inhibarea transmisiei şi prin stimularea secretiei de endorfine.

Conform kinetoterapie.net, având în vedere toate efectele aplicarilor împachetărilor cu parafină, acestea sunt indicate în:

– afecţiuni reumatismale degenerative şi inflamatorii âşi cele posttraumatice ale aparatului musculo-artro-kinetic;

– suferinţe ale sistemului nervos periferic;

– circulaţie periferică deficitară (sindromul mâinilor şi picioarelor reci);

– redarea mobilităţii;

– decontracturarea musculară.

De asemenea, parafină este folosită şi că tratament anticelulitic şi pentru a scapă de vergeturi.

OXIGENAREA HIPERBARĂ și MEDICINA SPORTIVĂ

Oxigenul la presiuni deasupra nivelului atmosferic (hiperbaric) este folosit ca terapie pentru tratarea leziunilor sportive, de la leziuni acute la contuzii musculare și entorse ale gleznei. Este, de asemenea, utilizat în tratamentul leziunilor articulare, ligamentale și ale tendonului, cu scopul principal de a reduce timpul de recuperare.
Oxigenul este esențial pentru țesuturile din organism și orice leziune tisulară necesită oxigen pentru vindecare. În mod normal, organismul se vindecă prin folosirea oxigenului din aer: concentrația crescută de oxigen poate extinde capacitatea organismului de a se vindeca. Mulți atleți, atât profesioniști, cât și amatori, se implică acum în îngrijirea, recuperarea și bunăstarea lor. Unul dintre tratamentele pe care le aleg este să respire oxigenul pur sub presiune.

Beneficiile pot include:

  • Creșterea furnizării de oxigen în zonele rănite.
  • Vindecarea mai rapidă a țesuturilor, ligamentelor și fracturilor moi.
  • Reducerea umflării și durerii.
  • Prevenirea hipoxiei țesuturilor traumatizate.
  • Capacitatea sporită a celulelor albe din sânge de a ucide bacteriile și de a preveni infecția.
  • Reducerea formării țesutului cicatrician.
  • Ajutându-vă să vă întoarceți la performanța maximă în sportul dvs. mai devreme.

Un fost utilizator al camerei este David Hughes de la Wasps London (acum Wasps RFC). David a avut 30 de sesiuni de oxigen cu noi când a fracturat tibia.

Unii alți sportivi profesionisti care au folosit oxigen.

Multe echipe sportive profesioniste utilizează acum și terapia cu oxigen pentru a îmbunătăți performanța și a reduce oboseala. Jucătorii răniți de la Manchester United dorm într-un cort de oxigen.

Terapia cu rani nu este, desigur, limitată la Sport. Cazul soldatului rănit, Ben Parkinson, a primit multă publicitate târziu.

 

https://www.omstc.org/ocsi/

RECUPERARE MEDICALĂ, KINETOTERAPIE și FIZIOTERAPIE

Kinetoterapia înseamnă terapia prin mișcare și vine din greaca veche, “kinesis”, însemnând mișcare și “therapia”, însemnând tratament. Aceasta folosește ca mijloace mișcările active și pasive, cu scopul recuperării afecțiunilor locomotorii, cât și în tratarea unor afecțiuni ale organelor interne, boli cardiovasculare, respiratorii, metabolice si chiar digestive. Se știe, de exemplu, ca efortul fizic controlat poate reduce valorile tensiunii arteriale in hipertensiunea arterială sau poate reduce valorile diabetului zaharat.

Care sunt rezultatele?
• Refacerea forţei musculare;
• Ameliorarea funcţiei de coordonare;
• Corectarea posturii şi alineamentului corpului;
• Reeducarea sensibilităţii;
• Creşterea mobilităţii articulare;
• Recuperarea postoperatorie.

Fizioterapia este tehnica care foloseste cu precadere aparatura generatoare de efecte la nivelul segmentului afectat sau la distanta de acesta. Foloseste , unde, magnetice sau de soc, eliberari de tensiune ( electroterapia), termice si altele, pentru atingerea unui scop terapeutic.

Înțelegerea autismului
Utilizarea tratamentului cunoscut sub numele de TERAPIE CU OXIGEN HIPERBARIC (HBOT) pentru autism devine din ce în ce mai recunoscută. HBOT a fost utilizat de la anii 1930, deși beneficiile sale reale au fost realizate mai recent. Timp de peste un deceniu, când vine vorba de tulburări de dezvoltare, cum ar fi autismul, HBOT a înregistrat răspunsuri pozitive atât în cercetare, cât și în practică.

Tulburarea spectrului autismului (TSA) este o tulburare de neuro-dezvoltare. Acesta poate fi caracterizat prin inflamație cerebrală, inflamație nervoasă și chiar niveluri ridicate de metale din creier, cunoscut sub numele de stres oxidativ. Unele dintre afectările simptomatice ale TSA includ dificultăți cu interacțiunea socială, comunicarea și comportamentele repetitive. Ca opțiune de tratament pentru autism, sa constatat că HBOT reduce aceste simptome.

Cum functioneaza tratamentul HBOT?
Una dintre cauzele autismului este scăderea fluxului sanguin în anumite zone ale creierului care reglementează comportamentul, comunicarea și interacțiunea socială. HBOT furnizează oxigen organismului, care la rândul său crește fluxul de sânge către creier. Un alt simptom proeminent al TSA la copii este inflamația ariilor temporale ale creierului. Deoarece HBOT crește circulația sângelui oxigenat, reduce și inflamația, care poate reduce semnificativ severitatea afecțiunii mai târziu în viață.

Tratamentul cu HBOT este utilizat pentru o gamă largă de condiții, multe sunt acceptate, câteva sunt încă considerate experimentale, incluzând tumori canceroase, sindromul compartmentului, cheaguri de sânge, traumatisme cerebrale, accidente vasculare cerebrale și chiar demență. Este considerată una dintre cele mai eficiente terapii medicale pentru tratarea copiilor cu autism. HBOT implică respirația 94-98% oxigen într-o cameră cilindrică presurizată pentru o perioadă de timp prescrisă și reglementată, conform unui medic hiperbaric experimentat. Protocolul actual de tratament pentru autism este de 20 – 40 de sesiuni, finalizate pe parcursul a patru săptămâni.

http://www.sfcenterforhope.com/understanding-the-benefits-of-hbot-for-autism/

Înțelegerea beneficiilor HBOT pentru AUTISM

TERAPIA cu OXIGEN HIPERBAR - un "secret" bine păstrat la Hollywood!

Te-ai uitat vreodată la tine după un antrenament intens? Probabil ați observat că, pe tot corpul tău, pielea strălucește pur și simplu. Pielea este după un astfel de antrenament intens, roz și fermă. Ceea ce dovedește că sângele îmbogățit cu oxigen a atins chiar și cele mai expuse secțiuni ale celulelor pielii exterioare. Deteriorarea membranelor celulare, modificări de vârstă, piele care atârnă, … – aspectul tuturor acestor afecțiuni se îmbunătățește vizual, când pielea este bine vascularizată și îmbogățită cu oxigen. Îmbunătățirea circulației sanguine determină o creștere semnificativă a oxigenării celulare și, prin urmare, aspectul mult mai frumos al pielii plictisitoare și încrețite.

Toate cele de mai sus fac ca  actrițe și actori de succes, topmodelele…, care au pielea constant sub lumina reflectoarelor și microscopului publicului, să folosească cât mai bine toate “widgeturile” posibile care pot îmbunătăți calitatea aspectului și a sănătății în general . Unul dintre instrumentele principale pentru aceasta este Camera de OXIGENARE HIPERBARICĂ.

De exemplu, Keanu Reeves primește tratamente cu oxigen hiperbaric în Beverly Hills, potrivit unei noi povestiri exclusive în The National Enquirer. Ei spun ca a decis sa incerce tratamentele pentru a scapa de insomnie si simte ca functioneaza.

https://www.celebitchy.com/11188/keanu_reeves_is_getting_hyperbaric_oxygen_chamber_treatments/

CRISTANO RONALDO - Terapie cu OXIGEN HIPERBAR

Cristiano Ronaldo foloseste terapia cu Oxigen Hiperbar pentru a se recupera dupa accidentarea la genunchi.

Cristiano Ronaldo -fost jucator la Real Madrid, a vizitat o clinică când era în vacanță în Ibiza pentru terapie cu Oxigen Hiperbaric pentru a accelera recuperarea de la rănile  genunchiului, potrivit unui raport din Marca. Ronaldo a suferit o accidentare dupa o coliziune cu Dimitri Payet din Franța, la începutul Euro 2016, la Paris, pe 10 iulie. Căpitanul Portugaliei a încercat să continue, dar a fost rapid retras cu targa în dureri evidente, deși s-a întors pentru a-și susține coechipierii.

http://www.espn.com/soccer/cristiano-ronaldo/story/2913125/real-madrids-cristiano-ronaldo-undergoes-hyperbaric-oxygen-therapy-in-bid-to-overcome-injury-report

SCOTT EASTWOOD - Terapie cu OXIGEN HIPERBAR

Scott Eastwood, fiul renumitului actor Clint Eastwood intr-o postare pe Instagram, in timpul Terapiei cu Oxigen Hiperbar:  “Viitorul este aici, odata cu evolutia medicinei si vindecarea mai rapidă. Aici sunt intr-o camera pentru Oxigenare Hiperbară. Respir Oxigen de 5 ori mai mult decat in mod obisnuit, sub presiune. Și mă uit la “Lord of War” cu Nicholas Cage. Unul dintre favoritele mele!”

https://www.instagram.com/p/BmymR1znjfX/?hl=ro&taken-by=scotteastwood

Close Menu